Rommelmarkt

15de grote openlucht rommelmarkt ter gelegenheid van Bleregemkermis

ZATERDAG 3 augustus 2024

Bleregemstraat – Langestraat – Abdijstraat

De rommelmarkt vangt aan om 13 u en duurt tot 18 u opstellen vanaf 10 u
De wagen mag (indien mogelijk) bij de stand blijven
Animatie en drank- en eetstandjes
Kermisattracties
Toiletten langsheen het parcours

7.5 Euro per 5 meter
Vooraf betalen om de inschrijving te bevestigen. Zoniet kan de toegang ontzegd worden en zal desgevallend een tarief van 15 euro per 5 meter, toegepast worden.

SCHRIJF HIER IN

Verboden van eten, drinken en nieuwe goederen te verkopen

PLAN

Belangrijk:
De Bleregemstraat is éénrichting op zaterdag (en dus ook verboden voor plaatselijk verkeer) en kan niet bereikt worden vanuit de Brusselbaan (N9)
Anders dan andere jaren is de omleiding nu via de Boekhoutstraat en dan rechts naar de Langestraat (omleiding voorzien). De Nieuwe Kassei is éénrichting naar de Brusselbaan, en dus verboden richting vanaf de Brusselbaan, net als de volgende straat (=Fosselstraat).

Voor de GPS, kruising Boekhoutstraat/Langestraat Affligem.
Indien je van richting Brussel komt is dit de straat net voorbij de 2de lichten op de N9 (zie plannetje) en dan op het einde rechts.
Indien je van richting Aalst komt is dit de straat net voor de 1ste lichten in Hekelgem en dan op het einde rechts.
Op de Langestraat, ter hoogte van huisnummer 271, zal een medewerker jullie opwachten om een plaats aan te wijzen.

Belangrijk:
Gelet op de veiligheid van de andere weggebruikers en het doorgaand verkeer (vorig jaren meerdere klachten) én om de doorgang van eventuele prioritaire voertuigen niet te blokkeren,vraagt de politie met aandrang om het aanvangsuur bij het opstellen (=10 u) te respecteren en de wegcode ten allen tijde correct te volgen. Indien er inbreuken op de verkeersveiligheid vastgesteld worden, kan er repressief opgetreden worden.

Op de Bleregemstraat, het gedeelte van de Langestraat tussen Nievel en de Bleregemstraat én op de Abdijstraat mag niet gereden worden zonder toelating van de organisatie.